Skutočne dobrý hamburger zo slovenského mäsa v Bull Bistro

Bull Bistro by Danubius, Bratislava Nové Mesta

Sledujte prevádzku a upozorníme Vás na novú ponuku

Táto ponuka sa už minula, ale našli sme pre vás ideálnu náhradu:

Skutočne dobrý hamburger zo slovenského mäsa v Bull Bistro

Bull Bistro by Danubius, Bratislava Nové Mesta Bull Bistro by Danubius, Bratislava Nové Mesta (mapa)

Ukončené 6,50 €

6,50 €

Bežná cena: 8,00 €

Na začiatku bola myšlienka dopriať Slovákom dobrý hamburger zo slovenského mäsa. Teraz ho máte rovno pred sebou, ešte horúci, neodolateľne voňavý. K tomu hranolky s omáčkou alebo chrumkavý coleslaw šalát. V Bull Bistro sa vám budú zbiehať slinky od prvého momentu a keby vás pochytil aj smäd, už sa vám nesie čapované plzenské či kofola.

Zatiaľ bez hodnotení

Zatiaľ bez hodnotení

Garantujeme kvalitu!

Táto ponuka je u nás nová, zatiaľ teda nemá žiadne hodnotenia. Prácou len s preverenými partnermi vám ale garantujeme kvalitu. Na ZľavaDňa je momentálne vyše 613 022 hodnotení, ich priemer je 8,9 z 10.

Prečo si vybrať túto ponuku

Nech sa slovenské mäso stane bežnou potravinou! Nech sa slovenské mäso stane bežnou potravinou!

3 druhy hamburgerov s prílohou 3 druhy hamburgerov s prílohou

Smäd môžete zahasiť čapovaným plzeňským pivom či kofolou Smäd môžete zahasiť čapovaným plzeňským pivom či kofolou

V ponuke aj výborná káva a koláčiky V ponuke aj výborná káva a koláčiky

Bull Bistro by Danubius

Na začiatku bola myšlienka dopriať Slovákom dobrý hamburger zo slovenského mäsa. Teraz ho máte rovno pred sebou, ešte horúci, neodolateľne voňavý. K tomu hranolky s omáčkou alebo chrumkavý coleslaw šalát. V Bull Bistro sa vám budú zbiehať slinky od prvého momentu a keby vás pochytil aj smäd, už sa vám nesie čapované plzenské či kofola.

Aké sú výhody nákupu mäsa slovenského pôvodu?

Je to jednoduché – takéto mäso nemá za sebou dlhý transport. Medzi porážkou a koncovým predajom by mal byť čo najkratší čas. Dlhé transporty zvyšujú riziko vzniku neprimeraných teplotných rozdielov, ktoré prispejú k rýchlejšiemu pokazeniu mäsa. Na etikete je teda vhodné starostlivo rozlišovať, či zvieratá boli chované a porazené na Slovensku, alebo sme iba krajinou, kde sa výrobky zabalili. 

Na rozdiel od Rakúšanov nevieme vytvoriť tlak na to, aby v našich obchodoch boli najmä slovenské potraviny. Ten tlak vytvára spotrebiteľ. V posledných rokoch je zjavný návrat ľudí k poctivým mäsovým výrobkom. Tie nájdu spotrebitelia u lokálneho mäsiara, ktorý ponúka čerstvé slovenské mäso.

V čom môžu byť podozrivé balené mäsá zo supermarketu?

Balenie je buď vákuové, alebo v ochrannej atmosfére.

Vákuovo balené mäso býva vo vrecúšku, kde je odsatý kyslík. Takto balené mäso pri skladovaní púšťa šťavu, ktorú kupujeme s mäsom. Ak je táto šťava kalná, mäso nekupujeme.

Okolo mäsa baleného v ochrannej atmosfére je kyslík a oxid uhličitý, ktorý udržuje žiarivo ružovú farbu mäsa a brzdí množenie baktérií. Takéto mäso môže vyzerať čerstvo aj dva týždne od porážky. Po rozbalení a krátkom čase na vzduchu pri izbovej teplote sa rýchlo prejaví skutočný stav a mäso sa môže rýchlo pokaziť.

Ako vyzerá čerstvé mäso?

Má jasnoružovú až rubínovočervenú farbu, jeho povrch je prirodzene vlhký, bez náznakov mazľavosti alebo lepivosti. Pri krájaní je pružné a farba na povrchu je rovnaká ako farba v priereze. Vôňa je jemná, neobťažujúca.

Kontakt

Bull Bistro by Danubius

Bull Bistro by Danubius

Krížna 35
831 04 Bratislava
Slovensko
+421 907 840 290

danubius@danubius.sk
danubius.sk/bull-bistro
Zobraziť partnerskú stránku

Mohlo by sa vám páčiť

ZľavaDňa využíva súbory cookies, ktoré nám pomáhajú zlepšovať vašu používateľskú skúsenosť a pre marketingové účely. Viac informácií nájdete tu. Rozumiem